Κεντρική σελίδα
Μετάβαση στο τέλος των μετα-δεδομένων
Μεταφορά στην αρχή του μεταδεδομένων
 Το σχολείο μας δεσπόζει πάνω από την πόλη της Στυλίδας και προσφέρει μαγευτικές εικόνες της θάλασσας του Μαλλιακού, των βουνών που τον περικλείουν και του ελαιώνα. Το κτίριο άρχισε να χτίζεται το 1972 και ολοκληρώθηκε το 1974 οπότε και ξεκίνησε η λειτουργία του. Η ιστορία μας πηγαίνει πιο πίσω στις αρχές του 20ου αιώνα, όταν το Σχολαρχείο τότε στεγαζόταν στο κέντρο της Στυλίδας, σε πέτρινο κτίριο που τώρα στεγάζει το Δημαρχείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Σχολαρχείο φοιτούσαν και μαθητές από την Λοκρίδα (Θερμοπύλες, Αταλάντη) καθώς τους εξυπηρετούσε η θαλάσσια οδός. 

Στο παρόν, το σχολείο μας απασχολεί 30 καθηγητές για μαθητικό δυναμικό περίπου 250 μαθητών από την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας. Στη διάθεσή μας έχουμε 12 αίθουσες διδασκαλίας, 2 εργαστήρια, βιβλιοθήκη, γήπεδα βόλευ, μπάσκετ και 5x5 και κλειστό γυμναστήριο-αίθουσα εκδηλώσεων.

Οι μαθητές μας συμμετέχουν σε Ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς από το 2004 και έχουν αποσπάσει βραβείο στο πρόγραμμα "Άνοιξη της Ευρώπης". Επίσης από το 2004 συμμετέχουν ανελλιπώς στο πρόγραμμα Euroscola με αποστολή μαθητών στο Στρασβούργο καθως και στις Βρυξέλες μετά από βράβευση μαθήτριας σε διαγωνισμό για τα 35 χρόνια της Ελλάδας την ΕΕ.

Παρουσίαση Σχολείου

Η Στυλίδα μας

Εργασίες Μαθητών

Αθλητισμός Π.Ζ.
Α.Α.
Χ.Α.
Α.Δ.
Φ.Φ.
Η παραγωγή στη Στυλίδα Ε.-Μ. Κ.
Δ.Κ.
Ε.Τ.
Λ.Π.
Λιμάνια Χ.Α.
Μ.Α
Α.Ζ.
Ε.Κ.
Αρχιτεκτονικά μνημεία Ε.Γ.
Χ.Κ.
Σ.Κ. 

Μέλη Σχολείου

Μαθητές και μαθήτριες της Α' Λυκείου με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κυρία Γεωργία Τσιούνη.
 
Σχολικό έτος: 2012-13.